Home | Autentificare     
Experior LogoMath Logo

Termeni si Conditii


Accesul la site-ul web www.experior.ro este gratuit, inregistrarea utilizatorilor este gratuita, vizitarea paginilor Experior se poate face liber, cu conditia ca vizitatorul sa-si creeze in prealabil un cont de utilizator.


Drepturi asupra continutului:

Materialele, in mod specific problemele si exercitiile de matematica, prezentate pe site-ul web www.experior.ro sunt proprietatea experior.ro si nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul echipei Experior. Orice utilizare a continutului site-ului www.experior.ro fara acordul echipei Experior este interzisa.

Experior isi rezerva dreptul de a opera modificari la nivelul de structura a site-ului, continut si servicii oferite pe www.experior.ro. Termeni si conditiile afisate pe site-ul web pot fi modificate fara a anunta personal utilizatorul. Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorului prin afisarea lor pe site-ul www.experior.ro.


Confidentialitatea informatiilor personale

Experior.ro respecta dreptul la confidentialitatea datelor utilizatorilor sai. In acest sens, se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor inregistrati catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost solicitate in momentul inregistrarii contului pe site-ul web.